Buletin informativ

EXPEDIERE:

- In max. 24-48 ore de la plasarea comenzii veţi fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii. Comenzile neconfirmate telefonic nu vor fi expediate!

- Comenzile recepţionate în cursul săptămanii(pana in ora  16:00) vor fi confirmate si expediate în 24-48 ore lucratoare.

- Comenzile primite vineri dupa ora 16:00 şi în weekend vor fi confirmate si expediate luni.

- Vă rugăm să verificaţi datele de contact înainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse pot întârzia livrarea comenzii.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Expedierea produselor se face:

 

  •          Prin firma de curierat FanCourier.
    Conditiile de expediere prin sunt urmatoarele:
  1.       taxa de livrare este pentru Bucuresti de 15 RON si national (restul Romaniei) 20 RON (preturile contin TVA);

 

  1.       curierul va face livrarea la adresa mentionata in comanda si confirmata ulterior;

 

Pentru destinatiile netrecute pe harta FanCourier-ului, puteti opta sa ridicati coletul de la cel mai apropiat sediu al lor sau se percepe o taxa de 1 leu/km in cazul in care doriti sa vi se livreze coletul la adresa dvs. In acest caz, valoarea totala a transportului va va fi comunicata telefonic si mentionata ulterior pe factura.


Care este programul de livrare al comenzilor?

Livrarea se face (de luni pana vineri) intre orele 9.00-17.00, daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa (adresa de la locul de munca,etc) pentru a nu se produce intarzieri sau chiar nelivrarea produselor comandate. Livrarea sambata se efectueaza doar in resedintele de judet, in limita timpului disponibil si este un serviciu optional (la cerere).

Am primit o avizare de la curier. Cum procedez?

In cazul in care ai primit o avizare prin care esti anuntat ca s-a incerat livrarea coletului tau, trebuie sa contactezi firma de curierat pentru a stabili de comun acord o programare pentru urmatoarea incercare de livrare.

IMPORTANT:

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda ta va fi considerata anulata si va fi returnata catre sediul Dark Shadows.

ATENTIE!

La primul Colet neridicat, ne rezervăm dreptul de a nu va mai livra nicio comandă prin Ramburs, fiind necesar ca plata pentru viitoarele comenzi să fie efectuată online cu  cardul bancar sau prin transfer bancar.

Prin Posta Romana  termenul de livrare fiind intre 3-5 zile, ridicarea se va face de dvs de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz de la Posta Romana. In cazul neprimirii acestui aviz in cel mult 3 zile de la data confirmarii comenzii de catre noi, avem rugamintea sa va prezentati la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului.

 

  •          Prin Posta Romana : taxa de livrare este 10 lei pentru Romania, iar coletul ajunge in 3-10 zile.

 

Expediem coletele si international prin FanCourier sau Posta Romana. Pretul vi-l comunicam prin mail.

Ridicare comenzi de la showroom Darks.ro

Nu avem un magazin fizic, pentru a cumpara  de la noi trebuie sa plasati o comanda online, sa asteptati e-mailul sau apelul telefonic pentru confirmare, dupa puteti veni s ava ridicati comanda de la showroom-ul nostru.

Nu lucram in weekend.

DarkShadows (darks.ro) Adresa: Strada Dr Felix, nr 7, Bucuresti.

Pentru mai multe informații, sunați la: 0748 62 72 09

La showroom nu se poate plati decat cash.