Buletin informativ

Magazinul online (site-ul) www.darks.ro este administrat de DARK SHADOWS S.R.L., înregistrată la Reg. Com. nr. J40/152/09.01.2013, având C.U.I. RO31067175. Condiţiile prezentate mai jos sunt considerate acceptate prin utilizarea acestui site (vizitare, cumpărare produse / servicii) şi vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste condiţii, modificări ce vor deveni efective în momentul publicării lor pe site.

Conţinutul site-ului www.darks.ro (constând în imagini, texte, grafică web şi alte date) este proprietateaDARK SHADOWS S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este protejat de Legea Drepturilor de Autor şi de Legea privind Proprietatea Intelectuală şi Industrială. Conţinutul acestui site este oferit "ca atare", fără nici un fel de garanţie expresă sau implicită.

DARK SHADOWS S.R.L. nu poate fi răspunzătoare, în nici un fel, pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, care ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conţinutului său.

În calitate de utilizator aveţi dreptul limitat, revocabil şi non-exclusiv de a accesa şi utiliza pe proprie răspundere şi în interes personal sau necomercial conţinutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrări a conţinutului acestui site sau a oricărei părţi, fără acordul proprietarului, sunt interzise.

Ne străduim ca informaţiile referitoare la produsele oferite în acest site să fie cât mai corecte şi conforme cu realitatea, totuşi posibiltatea apariţiei unor erori nu poate fi în totalitate exclusă. În cazul apariţiei acestora, vom încerca să eliminăm aceste inexactităţi cât mai curând posibil.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile pentru produse ale căror detalii (descriere, imagine, preţ, stoc) au fost introduse eronat.

Încercăm să vă prezentăm fiecare produs cât mai exact, totuşi nu putem fi răspunzători pentru eventualele diferenţe între culoarea reală a produsului şi cea afişată pe monitorul dvs. Culorile produselor prezentate pot să apară diferit pe monitorul dvs. (de ex. datorită tipului sau configurării acestuia).

Mărimile şi măsurile prezentate sunt aproximative datorită particularităţilor fiecărui model de produs. Dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

Toate produsele sunt oferite în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs comandat de dvs. nu se află în stoc vă vom contacta imediat.

Preţurile produselor prezentate pe acest site conţin TVA (24 %), nu conţin taxe de transport şi se pot modifica fără o notificare prealabilă. Nu există o valoare minimă a comenzii iar costul final al tranzacţiei va conţine contravaloarea produselor comandate şi costul de transport. Plata se face la livrare.

În momentul lansării unei comenzi sunteţi de acord cu furnizarea datelor personale reale şi corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.

Este interzisă utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de ameninţare, fals, înselator, abuziv, vulgar, obscen, scandalos.

Aceste condiţii de utilizare sunt guvernate de legislaţia românească în vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informaţiile prezentate pe acest site vor fi soluţionate amiabila în maxim 30 de zile lucrătoare de la sesizarea în scris a acestor probleme de către utilizator.

Pentru orice dispută nesoluţionată competenţa revine instanţelor româneşti de judecată. Pentru orice întrebări sau informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi.