Buletin informativ

NOI CEI DE LA DARKS.RO...

...înţelegem moda într-un mod diferit faţă de alte magazine online. Aducem pentru clienţii noştri produse de la diferite branduri cunoscute de iubitori de rock, punk, gothic şi lolita.

MAGAZINUL NOSTRU ONLINE...

...comercializează haine, bijuterii, accesorii şi încălţăminte inspirate de întunecatele şi timpuriile părţi ale rockului, unde punkul întâlneşte glamul şi gothicul poate deveni dulce ca stilul lolita, astfel veţi arăta mereu ca o persoană funky şi unică.


ECHIPA DIN SPATELE MAGAZINULUI...

...încearcă să demonstreze publicului larg că hainele achiziţionate online sunt de calitate şi sunt supuse aceloraşi legi ca şi cele din magazinele clasice, iar confidenţialitatea datelor şi siguranţa tranzacţiilor sunt garantate.


FIECARE PRODUS ONLINE...

...este însoţit de o descriere care oferă mai multe detalii despre compoziţia şi mărimea lui. Materialul foto întregeşte, de asemenea, imaginea dumneavoastră despre produsul dorit. În acest fel, aveţi posibilitatea de a aprecia dacă ceea ce vedeţi corespunde căutărilor şi gusturilor dumneavoastră.

ATENTIE!

In cazul in care persoanele care au plasat comenzile pe site-ul nostru ni se par suspicioase, ne rezervam dreptul de a nu trimite coletele si de a ne selecta clientii.

In cazul retururilor de orice fel trebuie sa ne fie semnalata aceasta dorinta a clientului la 24-48 de ore de la primirea coletului, iar in urmatoarele 14 zile are responsabilitatea de a retrimite coletul inapoi la noi. In caz contrar returul nu este valid.

In cazul neridicarii coletelor de la curieri/ posta ne rezervam dreptul de a refuza sa mai trimite colete persoanelor respective.


VĂ MULŢUMIM CĂ AŢI ALES SĂ FACEŢI CUMPĂRĂTURI ONLINE LA DARKS.RO!