Buletin informativ

RETURUL PRODUSELOR

 

Termenul de returnare al produselor achizitionate este de 14 zile de la primirea produsului, conform legislatiei in vigoare.
In acest sens, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta precum cea in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original.

 

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele originale, sa nu fie purtate sau deteriorate).

La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Accesoriile precum colierele, bratarile, lanturile, cerceii, etc. nu pot fi returnate.

 

PASII CARE TREBUIE URMATI PENTRU RETURNARE:

1. Instiintarea comerciantului despre dorinta de returnare a produsului se va efectua in primele 48 de ore de la primirea coletului, prin telefon la numarul 0748627209 sau e-mail la clienti@darks.ro

2. Expedierea-retur a produsului se face prin intermediul FanCourier-ului.
3. Costurile de retur sunt achitate de dvs.

 

SCHIMBAREA PRODUSULUI SAU RESTITUIREA BANILOR

In functie de optiunea cumparatorului, marimea produsului poate fi inlocuita in limita stocului disponibil sau banii aferenti produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produsului de catre DARK SHADOWS SRL, in contul indicat de cumparator.